Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Snabblån

Allt om snabblån

Att folk behöver pengar fort är något som långivare är vana vid. Uppkomsten av snabblån är därför något av en naturlig utveckling rörande dagens lån.

Ett snabblån är ett lån som går fort att ansöka om. Men ett litet lån, som ett snabblån är, går också fort att behandla och besluta om för långivaren. Det är snabbt på alla sätt och vis. Snabblån ansöker man i regel om via internet eller sms. Det är en effektiviserad ansökningsform som sköts helt digitalt av låntagaren. Den som ansöker om snabblånet behöver bara gå online och direkt från hemmets lugna vrå besluta om önskat lånebelopp, för att sedan fylla i ansökan med hjälp av sin dator och klicka på skicka-knappen. Nästan alla snabblån är blancolån, lån utan säkerhet. Det är också en anledning till att behandlingstiden är så kort. Långivaren behöver inte begära pantsättning, borgensman eller insats. Detta leder såklart till mindre administrativt pappersarbete och annan formalia.

Stor marknad för snabblån

Nu känns det som att snabblån funnits i alla tider. Men denna låneform är ganska ny. Någon gång i början på tvåtusentalet lanserades lånemetoden och den har bara växt och växt. Nu konkurrerar många lånegivaren om de som vill ta snabblån. Alla vill överträffa varandra i snabbhet när det kommer till beslutet rörande den inskickade låneansökan och utbetalning av det beviljade lånebeloppet. Smslån, mobillån, webblån och mikrolån är också snabblån. Dessa lån kanske marknadsförs på olika sätt men är i grund och botten samma typ av lån. Det gäller att läsa de olika aktörernas lånevillkor noga innan man ansöker om ett snabblån. Man ska se till att alltid veta lånets ränta, löptid och vad som skulle ske om man mot förmodan inte skulle kunna betala tillbaka lånet. Även en kontroll av fasta avgifter rörande lånet kan vara bra att höra sig för om innan man ansöker.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan


Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten är 15 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 61,2 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månadskostnaden är 1 604 kr och totalt att betala tillbaka blir 19 242 kr inkl. avgifter.