Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Båtlån

Vill du ha en ny båt? Ansök om ett båtlån

Om det är en båt man drömmer om går det idag utmärkt att ansöka om ett så kallat båtlån! En båt är det inte många som har råd att finansiera ur egen ficka därför tar många istället ett båtlån.

Att bli båtägare är en dröm som många delar. Kanske har man redan ett sommarhus och vill komplettera idyllen med en snabb och sjöduglig båt av det lite dyrare slaget. Men en båt är precis som en bil en kostsam historia och eftersom många lånar pengar till just dessa produkter har båtlån tagits fram hos de flesta banker och andra låneaktörer. En del aktörer kan erbjuda båtlån utan säkerhet och kanske är den båt du drömmer om inte så pass dyr att du behöver pantsätta den hos långivaren för att beviljas båtlånet. Tar du ett smslån, blancolån, mikrolån eller mobillån för att finansiera din båt behöver du inte tänka på så mycket mer än att se till att du klarar lånets räntekostnader, eventuella fasta avgifter samt månatlig amortering. Korttidslån har ofta en högre ränta men är det en relativt billig båt du vill köpa kan denna typ av båtlån fungera.

Båtlån med säkerhet

Är det en riktig bjässe till båt du vill ha kommer långivaren med största sannolikhet kräva att du pantsätter båten som en säkerhet för att du ska få låna pengar till köpet. Stora summor pengar kan en bank inte låna ut hur som helst utan de vill vara garanterade att de får igen lånesumman efter en viss tid. Har du köpt en båt som är tillverkad av ett auktoriserat båtföretag som har en god försäljningshistorik kommer detta att inge förtroende hos banken och de beviljar med all säkerhet ditt båtlån. Detta eftersom du troligtvis kommer att kunna sälja båten i framtiden och få tillbaka en hel del pengar som du då kan lösa ditt båtlån med. Upprätta en dialog med din bank och se om de kan erbjuda dig ett fördelaktigt båtlån redan idag.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan