Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Billiga smslån

Existerar billiga smslån?

Marknaden för så kallade billiga smslån har exploderat lavinartat. I olika mediekanaler dyker det ständigt upp lockande erbjudande om att snabbt få mer resurser på kontot genom billiga smslån.

Tack vara de många möjligheterna till att ta smslån är det inte längre svårt att låna mindre summor pengar och snabbt få dem överförda till sitt bankkonto. Ett smslån kan vara mycket lockande då kassan sinar i slutet av månaden och den där charterresan med vännerna hägrar. Det är enkelt att ta ett smslån, nästan för enkelt. Här behöver man inte få lånelöfte av sin bank, sitta i långa möten eller fylla i mängder med låneansökningshandlingar. Det räcker att låntagare skickar ett par sms till långivaren för att ansöka om lånesumman. Går lånet igenom får man dessutom snabbt pengarna, oftast inom loppet av trettio minuter. Men existerar verkligen billiga smslån?

Nackdelar med så kallade billiga smslån

Att alltid vara medveten som konsument och människa om att det finns en möjlighet att låna pengar när man inte har några kan snabbt leda till ett ekonomiskt missbruk. Att pengar kan finnas på kontot inom en kvart eller en halvtimme via billiga smslån kan vara svårt att motstå när man väl tagit sitt första smslån. Lider man av ett shopping- eller spelberoende är det vanligt att denna typ av beroenden så småningom bekostas genom så kallade billiga smslån. Beloppet man kan låna via ett smslån ligger oftast mellan 3000 kronor upp till 10 000 kronor, men det är räntan och avgiften på det smslån man slutligen tar som är förrädiska. Långivaren kräver dessutom allt som oftast att lånet ska vara betalt redan efter trettio dagar. Den effektiva räntan blir därmed skyhög. Vill du ta billiga smslån, se till att undersöka räntan och avgiften noggrant innan du skickar iväg de där smsen som just då verkar vara en så oskyldig och enkel väg till en tjockare plånbok.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan