Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Extra lån

Har du ont om pengar? Ta ett extra lån!

Även om man redan har ett bostadslån, billån eller båtlån kan det uppkomma situationer då man behöver ansöka om ett extra lån. En oförutsedd olycka som påverkar hemmet eller dig som person då du snabbt behöver pengar.

När en tand plötsligt går sönder eller en frys bestämmer sig för att sluta fungera är typiska exempel på situationer som innebär oförutsedda utgifter. Resurser som du kanske inte har för tillfället då händelsen inte var något du räknat med eller ens tänkt på att ta med i din månadsbudget. Har du drabbats av något oförutsett som kräver pengar du inte har kan ett extra lån vara lösningen på problemet. Har du redan ett antal lån hos din bank bör du vända dig till din bankkontakt i första hand och se om de kan hjälpa dig genom att utöka något av dina redan existerande lån. Men kanske känner du att du hellre vill få pengarna riktigt snabbt och då kan ett smslån, mikrolån eller mobillån via internet vara din lösning.

Ansök om extra lån på internet

Kanske vill inte din bank bevilja dig fler lån då du nått ditt kredittak. Ett extra lån går att ansöka om via internet då många aktörer numera erbjuder folk att låna mindre summor via mobillån och mikrolån. Dessa aktörer bryr sig inte alls om dina övriga lån utan enbart att du klarar av att betala tillbaka lånet inom en viss tid. Kreditvärdigheten väger förstås in även här men via en kreditupplysning vill mest långivare se att du inte har några betalningsanmärkningar. Extra lån omfattar ofta inte särskilt stora lånebelopp och har du redan andra lån kan det bli alltför dyrt att låna mer än exempelvis femtusen kronor. Du ska klara av att betala av ditt extra lån innan löptiden går ut så även om du blir beviljad extra lånet måste du vara förberedd på den ökade månatliga kostnaden som det kommer innebära i framtiden. Tänk efter först och ansök om ett extra lån sen.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan