Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Smslån

Smslån är en korttidskredit som är till för dig som snabbt behöver en mindre summa pengar. Hos Snabbfinans kan du ansöka om krediter på 1000, 2000 och 3000 kronor.

Det kan hända att man hamnar i en situation där man har en brådskande utgift som man inte kan betala för stunden. Ofta finns det heller varken tid eller anledning att teckna ett större lån, utan istället är det mer passande att låna en mindre kredit med snabb utbetalning och kortare återbetalningsperiod. Ett smslån är därför ett smart alternativ vid dessa situationer.

Efterfrågan på denna kreditform har växt sig stor i Sverige de senaste åren. Allt du gör är att gå in på vår hemsida, besvara några korta frågor och sedan skicka in ansökan som är helt gratis. Snabbfinans gör därefter en individuell kreditprövning och meddelar med besked via SMS och mail. Om din kredit blivit beviljad finns pengarna på ditt konto samma dag eller högst efter en bankdag.

Vad är fördelarna med ett smslån?

En viktig fördel med smslån jämfört med exempelvis bolån är att det går snabbt och enkelt. Man har inte alltid tid med de omständigheter som krävs för de större lånen. Dessutom ställs inte samma krav på dig som låntagare.

Du behöver exempelvis inte ha någon säkerhet och kraven på inkomst är lägre. Utöver detta är återbetalningsperioden 30 dagar. Detta kan vara bekvämt då du är skuldfri efter bara en månad, och slipper dras med en skuld under en lång period.


Tillbaka

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan


Exempel (beräknat 2023-10-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontakt­uppgifter finns på hallåkonsument.se