Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Snabba lån

Guide till snabba lån

Har lönen tagit slut fortare än beräknat? Står du utan resurser att betala en brådskande faktura? Snabba lån kan hjälpa dig att komma på fötter.

Det kanske inte är något som du måste betala som du saknar pengar till utan kanske till något mer långsiktigt som en riktigt bra investering. En investering som inte kommer igen. Står man utan pengar i ett sådant läge kan det kännas riktigt surt. Men då finns snabba lån. Lån som är enkla att ansöka om och som direkt betalas ut till dig som låntagare. Dessa lån kan rädda din situation och kanske trygga en framtida inkomst om det rör sig om en vinnande investering. Ansöker man om snabba lån får man vanligtvis också svar på sin låneansökan mycket fort. De aktörer som har snabba lån i sitt tjänsteutbud har också gått över till att behandla dessa ansökningar via webben eller sms. Det är därför snabba lån också kan heta smslån, mobillån eller mikrolån. När du fyllt i den begärda låneansökan så behandlas och processas den. Långivaren genomför en kreditbedömning av dig med hjälp av en snabb kreditupplysning. Är du kreditvärdig beviljas du snabba lån.

Snabba lån, små summor

Har du en god ekonomi finns det inga hinder för dig att få ta snabba lån. Är du fri från betalningsanmärkningar och har en inkomst som är relativt jämn, och som signalera att du kan klara av en återbetalning får man ofta grönt ljus. Skulle det vara så att du har en betalningsanmärkning så kan du hos vissa aktörer ändå bli beviljad snabba lån. De kanske hellre ser att man som låntagare tjänar en viss summa varje månad som är lite högre än det krävda minimumbeloppet. De snabba lånen resulterar inte i stora summor utan mindre belopp som tillfälligt kan hjälpa låntagaren att komma på fötter. Tar du fler lån hos samma aktörer och sköter återbetalningen varje gång kan det leda till att du blir beviljad högre belopp. Olika aktörer har olika regler, ansök hos den som passar dig.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan