Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Internet lån

Populära internet lån

Internet lån är lån som man ansöker om online. Det finns många olika långivare som arbetar med denna förenklade form av lån och som erbjuder snabba pengar.

Det går fort att ansöka om ett internet lån. Ansökan fylls i online, vanligtvis i ett formulär direkt på långivarens hemsida. Lånebeloppen kan variera i storlek men behöver inte nödvändigtvis vara små som man kanske tänker sig att de är. Lånegivaren kan erbjuda olika former av internet lån. Snabba lån som ofta kallas för blancolån, sms-lån eller mobillån. Eller vanliga hypotekslån som då kanske benämns som just internet lån. Är man i behov av att låna en större summa pengar kanske det är säkrast att vända sig till en bank eftersom tidsskillnaden för att bli beviljad lånet inte skiljer sig nämnvärt åt. Ansöker man om ett internet lån kan också kontrollen av dig som gäldenär vara hårdare då reglerna för att få låna ut pengar via internet har blivit strängare. Det finns många pålitliga aktörer som erbjuder bra internet lån men lika många oseriösa så det gäller att vara uppmärksam och kanske inte ansöka hos första bästa kreditaktör.

Internet lån utan säkerhet

Vill man ta ett internet lån på flera hundra tusen kronor är det möjligt att göra det utan att det krävs någon form av säkerhet. Kreditaktören kanske istället utnyttjar kundens situation som han eller hon befinner sig som troligtvis kräver snabba pengar. Genom att erbjuda stora lånebelopp utan säkerhet lockas låntagaren att ansöka om ett internet lån med en högre ränta än vad ett lån som kräver säkerhet hade haft. Internet lån utan säkerhet ska man bara ansöka om ifall man kan betala en hög räntan för lånet eller bara vill låna en mindre summa pengar för stunden. Är det ett stort internet lån man vill ta bör man vara noga med att kontrollera räntan och räkna på vad lånet kommer kosta en varje månad så att man inte tar sig vatten över huvudet.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan