Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Kort lån

Så fungerar ett kort lån

Ett kort lån har som namnet avslöjar en kort löptid. Korta lån tar man inte rörande investeringar som en ny villa eller en bil, utan då man är i behov av en mindre summa pengar inför en resa eller en mindre renovering.

Lånebeloppet kan ligga på upp emot tiotusen kronor och ofta ska hela beloppet vara återbetalt till långivaren inom en månad. Bara för att det kallas för kort lån innebär det inte alltid ofördelaktiga lånevillkor. Många skojare finns i branschen som givetvis försöker få personer att gå i en fälla, men även seriösa aktörer kan erbjuda korta lån. Benämns det korta lånet som ett mikrolån, sms-lån eller snabblån kan det vara en varningssignal som du bör vara uppmärksam på. När det gäller sådana korta lån kan räntekostnaderna vara extremt höga och likaså de fasta kostnaderna som tas ut vid exempelvis fakturering. Tänker du ansöka om ett kort lån hos en pålitlig aktör så bör du framförallt ta reda på lånets löptid och se till att du kan betala tillbaka lånet inom den överenskomna tidsperioden.

Ansöka om kort lån

Eftersom ett kort lån inte innebär ett lika stort åtagande som ett ordinärt hypotekslån likt ett bostadslån så går det ofta enkelt att ansöka om ett kort lån. Behöver du låna ett par tusenlappar kan troligtvis både din bank och ett flertal andra aktörer på internet erbjuda dig likvärdiga lånevillkor. Har du redan andra lån hos din bank kanske du kan få ett extra bra erbjudande just hos dem. Oavsett vilken aktör du väljer går det smidigt att ansöka om ett kort lån. Har du en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar blir du troligtvis beviljad lånet. Ansökningsprocessen är ofta snabb och du får fort pengarna utbetalda till ditt konto. Med hjälp av ett kort lån kan du åka på den där semesterresan du så gärna vill eller fräscha upp ditt lite slitna kök utan att behöva vänta på nästa lön.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan