Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Lån direkt

Lån direkt – så funkar det

Att ansöka om ett lån är inte speciellt svårt eller komplicerat. Att få ett lån direkt beviljat är enkelt om det är ett litet lån med en löptid på trettio dagar.

När du ansöker om ett lån direkt är det troligtvis inte ett stort lånebelopp du behöver. Lån direkt är av typen smslån där du kan ansöka om lånebelopp som sträcker sig mellan femhundra kronor upp till omkring tiotusen kronor. Ofta betalas den beviljade lånesumman ut till låntagarens konto redan nästa vardag. Själva ansökan om lån direkt brukar man kunna fylla i online på långivarens hemsida. Formuläret innehåller ofta personuppgifter som namn, adress, personnummer samt bankkontonummer och clearingnummer. Att ansöka om lån direkt är ofta kostnadsfritt, själva behandlingen av ansökan kostar med andra ord ingenting. Har man inte tillgång till en bra internetuppkoppling erbjuder ofta långivarna online möjligheten att ringa dem och på så sätt ansöka om ett lån direkt.

Krav på låntagare

Det finns ett par krav som nästan alla långivare ställer på sina låntagare. För att ens kunna ansöka om ett lån direkt måste man vara arton år fyllda, vara folkbokförd i Sverige samt inte ha några som helst betalningsanmärkningar. Ibland gör även låneaktörerna en identitetskontroll för att försäkra sig om att den som fyllt i låneansökan verkligen är den personen som han eller hon utger sig för att vara. Det finns många skräckhistorier om människor som använt sig olagligt av falska personuppgifter och fått igenom en rad lån direkt. Lån av exempelvis femhundra kronor eller en tusenlapp kräver nästan aldrig att man har en deklarerad årsinkomst. Belopp som överstiger tusen kronor kräver dock att man som låntagare kan visa att man tjänar ett visst belopp under årets gång. Har man låg kreditvärdighet för att man kanske inte har en fast månadsinkomst och ansökt om ett stort lånebelopp kan man bli nekad beloppet och istället bli beviljad ett lägre belopp.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan