Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Lån online

Lån online – så går det till

Att ta ett lån online kallas kort och gott för onlinelån eller internetlån, och är en typ av lån som man ansöker om via webben.

Tack vare dagens teknik och internets stora påverkan på våra vardagsrutiner kan man idag ansöka om lån online. För inte allt för länge sedan var detta en omöjlighet och att ta ett lån kunde enbart ske via banker och andra stora långivare. Att ta ett lån online skiljer sig inte nämnvärt från att ansöka om ett lån i verkliga livet via ett personligt möte på en bank. Det är samma kriterier som vägs för och mot varandra rörande låntagarens kreditvärdighet oavsett om denne väljer att ansöka om ett lån online eller personligen. Långivare online erbjuder många typer av snabblån som kanske inte fysiska låneaktörer kan erbjuda i samma utsträckning. Lån online är ofta snabblån av olika slag där lånesumman är relativt låg och löptiden kort.

Säkert att ta lån online

Som låntagare kan man enkelt jämföra olika långivare online och därefter välja den som passar ens behov på bästa sätt. Lån online är vanligt och låntagarna får mestadels tillräcklig information rörande lånet och en bra överblick av de olika lånen. Man bör läsa lånevillkoren noga rörande lån online då det kan vara förenat med höga fasta avgifter och räntekostnader eftersom det är små summor som lånas ut. Stora lånebelopp kan också tas genom lån online med denna typ av lån är inte lika vanliga. För att det ska kallas för ett lån online ska själva ansökan fyllas i på webben. Sen om lånet benämns för blancolån, smslån eller snabblån är inte så noga. Dagens omfattande handel på internet gör att fler och fler tycker att det är säkert att handla på webben och lån online ökar också. Precis som i verkliga livet så finns det aktörer och företag på webben som försöker lura låntagare genom att erbjuda oseriösa lån online. Man bör vara lite vaksam men inte vara rädd för att ta ett lån online om aktören är seriös.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan