Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Lån utan säkerhet

Snabbfinans erbjuder dig som kund ett lån utan säkerhet- snabbt, tryggt och enkelt.

För att ta större lån såsom banklån mm är nästan alltid ett krav att man har exempelvis en bostad eller annan fast tillgång för att kunna ta ett lån. Detta görs utav bankerna eftersom beloppen ofta är stora och att det måste finnas en garanti att få tillbaka den utlånade summan. Snabbfinans erbjuder en annan typ av kredit för dig som vill ta ett snabbt, tryggt och enkelt lån utan säkerhet.

I och med att beloppet på Snabbfinans låneerbjudanden är så pass små finns ingen anledning att sätta krav på låntagaren att ha en fast tillgång eller säkerhet. Krediten betalas ut inom loppet av en timme och når ditt konto inom högst en bankdag. Återbetalningsperioden är 30 dagar vilket gör att du slipper dras med en längre skuld, och är istället skuldfri efter en månad.

Vad krävs på mig som låntagare för lån utan säkerhet

Det finns självklart kriterier för att bli beviljad en kredit, även om det är ett lån utan säkerhet. Till exempel skall du vara 20 år, vara folkbokförd i Sverige, vara fri från betalningsanmärkningar samt ha en minimumårsinkomst på 150 000 kronor. Det kan även vara en fördel att inte ha några aktuella ärenden hos Kronofogden.

När ansökan är ifylld tar våra handläggare emot uppgifterna och gör en kreditbedömning utifrån dessa stadgar. Om det är någon uppgift som behöver kompletteras kommer någon av våra trevliga handläggare ta kontakt via SMS, mail eller genom att ringa upp dig.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan