Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Online lån

En allt mer populär låneform har blivit online lån; små och snabba krediter via internet.

Under de senaste åren har intresset vuxit i Sverige för att låna krediter över internet, med snabbare utbetalningsperiod och mindre summor än traditionella låneformer. Online lån finns som ett alternativ för den som måste täcka en oförutsedd utgift som denne inte har råd med för stunden men istället månaden därpå. Genom att ta ett online lån hos Snabbfinans har man möjligheten att erhålla 1000, 2000 eller 3000 kronor på sitt konto högst en bankdag efter ansökan genomförs. Man har därefter 30 dagar på sig att betala tillbaka krediten.

Vad kostar det att ta ett online lån

Priset varierar långivare emellan. Ett online lån på 1000kronor hos Snabbfinans kostar 245 kronor för 30 dagar, 2000 kronor kostar 395 kronor och en kredit på 3000 kronor har en lånekostnad på 545 kronor. Själva ansökan är helt kostnadsfri och du får då en gratis kreditbedömning.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan