Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Små lån

Små lån utan säkerhet

Små lån är krediter som inte ger så stora lånebelopp men som är enkla att ansöka om när man behöver lite extra klirr i kassan. Genom små lån kan du bli beviljad ett par extra tusenlappar.

Aktörer som erbjuder små lån brukar ofta kalla dessa krediter för något annat. Vanligt förekommande namn på dessa mindre lån är mobillån, smslån, mikrolån, snabblån, webblån eller onlinelån. Summorna för små lån är i regel högst ett par tusen kronor. Detta är lån långt från traditionella banklån som kräver mängder med pappersarbete, borgensmän, pantsättning, budgetar och insatser. Små lån är också snabba lån och lån utan säkerhet. Små lån ges utan säkerhet och det finns ingen som helst anledning för den intresserade låntagaren att fundera på en eventuell person som kan gå i borgen för lånet. Det som gäller för små lån är en enkel process där låntagaren endast måste uppfylla tre krav: vara myndig, folkbokförd i Sverige samt inte inneha några betalningsanmärkningar.

Ansök om lån hemifrån

Löptiden för små lån är endast en månad. På löptidens förfallodatum ska lånet vara återbetalt och kreditgivaren ska få igen sina pengar. Förr var det nästan enklare att låna stora summor än små, och då funderade man inte ens på att gå till sin bank och be om en futtig tusenlapp. Idag behöver man inte heller besvära sin bank med små krediter utan kan istället lugnt ansöka om små lån hemma från tv-soffan. Ansökningsprocessen är enkel och är du medveten om att lånet är tillfälligt och behövs för att finansiera en resa eller en krissituation är denna låneform bra för dig. Ansökan görs allt som oftast direkt via webben på kreditgivarens hemsida eller via sms med hjälp av en mobiltelefon. En helt digital process som inte kräver något fysiskt pappersarbete eller postande av kopior och dylikt. Beskedet angående lånet går även det mycket fort. Oavsett om det blir ett ja eller nej får du som kund direkt svar via sms eller mejl, perfekt för den otålige.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan