Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Smsa låna

Smsa låna, vad menas med det?

Att smsa låna betyder oftast att man ansöker om ett lån via sin mobiltelefon. Lånet är i regel ett mindre lån på ett par tusenlappar och med en kort löptid.

Att smsa låna till en kreditgivare kan resultera i att du ges en mobil låneansökan som du kan fylla i och därefter antingen bli beviljad eller nekad ett lån. Det är inte bara små låna som sker genom att smsa låna. Idag finns det aktörer som erbjuder längre löptid på lånen samt högre lånebelopp. Ansökan är dock oförändrad och sker via låntagarens mobiltelefon. Att smsa låna och efter en inskickad låneansökan bli beviljad ett visst lån kan utbetalningen gå väldigt fort. Lånebeloppet kan finnas på bankkontot tidigast samma dag eller senast dagen efter. Är situationen sådan att den som smsar låna är kund hos samma bank som kreditgivaren går överföringen av lånebeloppet på några minuter oavsett vilken dag eller tidpunkt lånet beviljas.

Få ett lån beviljat

Kreditbolag gör det enkelt att snabbt få extra tillgångar genom att smsa låna. De enda uppgifter de kräver av dig som låntagare är vissa uppgifter som personnamn, postadress, personnummer, telefonnummer samt bankkontonummer. Efter att de mottagit din låneansökan kan de antingen ringa upp dig för att säkerställa att du är den du utger dig för att vara eller så genomför de en kreditupplysning. Det sistnämnda är ofta en rutin och görs för på alla som smsat låna. Kreditupplysningen bevisar din kreditvärdighet och upplyser kreditbolaget om eventuella betalningsanmärkningar. Är du fri från anmärkningar och har en bra inkomst kommer du med all sannolikhet få ditt lån beviljat. Tiden från att smsa låna till att få lånebeloppet är väldigt kort, behandlingsprocessen av din ansökan går fort och du vet oftast inom en dag om du får lånet du vill ha. Blancolån är snabba lån och ger dig helt enkelt omedelbart de resurser du drömmer om.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan