Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Snabba lån

Snabbfinans erbjuder snabba lån på 1000, 2000 och 3000 kronor

Snabbfinans snabba lån finns för dig som har en brådskande anledning till en mindre summa pengar, exempelvis tandläkarkostnader eller en oförutsedd räkning. Du går helt enkelt in på vår hemsida och fyller i ett kort formulär om dina personuppgifter och kontaktuppgifter, samt om inkomst och utgifter.

Du kan ansöka om kredit på 1000, 2000 och 3000 kronor. Till skillnad från andra lån har dessa krediter kortare utbetalningsperiod, vilket lämpar sig väl när man behöver pengar snabbt.

Hur snabbt går det med snabba lån

När du fyllt i din ansökan och skickat iväg den kommer du få ett SMS att din ansökan är registrerad, varpå en kreditupplysning tas på ditt personnummer. Därefter ser våra handläggare över din ansökan och ger dig besked så snabbt som möjligt.

För att kunna ansöka om snabba lån krävs att du är 20 år fyllda, är fri från betalningsanmärkningar, folkbokförd i Sverige samt har en inkomst omkring 150 000 kronor.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan