Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Telefonlån

Telefonlån direkt

Ett telefonlån är ett litet lån som du kan ansöka om via din mobiltelefon. Andra vanliga ord för detta lån är smslån eller mobillån.

Namnet telefonlån syftar på att man som låntagare använder sin mobiltelefon för att ansöka om lån. Mer vanligt är att säga smslån då själva informationen och kommunikationen mellan låntagaren och långivaren sker med hjälp av sms. Men telefonlån kan också syfta på en äldre låneform då man faktiskt ringde in via sin fasta telefonlinje till en långivare och därmed ansökte om ett lån. Idag är det fortfarande vanligt att kreditgivare ringer upp sina nya kunder som precis ansökt om ett lån. Detta främst för att säkerställa att låntagaren är den person som han eller hon utger sig för att vara. Det är tyvärr vanligt med identitetsbedrägeri gällande lån som man ansöker om via internet eller sms. det är lätt att förfalska uppgifterna om man exempelvis beställt en kreditupplysning på någon annan och därigenom fått tag på korrekta personuppgifter med mera.

Ansök när som helst

Aktörer som erbjuder telefonlån är i regel verksamma främst på webben. De vill att det ska gå snabbt att ansöka om deras lån. Att de är snabbare på att betala ut lånesumman samt behandla låneansökan är deras främsta argument gentemot klassiska långivare som storbanker. Och just tiden är ofta något avgörande då man behöver pengar. Ett telefonlån kan man direkt ansöka om via sin mobiltelefon, det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är eller var man befinner sig. En gigantisk fördel som storbankerna och andra traditionella långivare har svårt att mäta sig med. Men nackdelen med telefonlån är att det inte går att låna stora summor pengar på detta sätt. Telefonlån är lika med små lån med kort löptid och utan säkerhet, ett lån som du tar när du behöver pengar till en resa eller något oförutsedd utgift, inte ett lån du tar inför ett husköp eller liknande.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan