Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Webblån

Ansök om ett snabbt webblån

Ansöker man om ett lån via internet kallas detta allt som oftast för webblån. Det är knappt några kreditgivare som inte erbjuder sina kunder webblån idag, det är en låneform som är mycket populär.

Det finns många fördelar med webblån. Det är ett snabbt sätt att låna för dig som behöver pengar men det är även smidigt för kreditgivaren. Webblån har förkortat hela ansökningsprocessen för lån och gjort behandlingen av ansökningar mycket mer effektiv för långivarna. Det går med andra ord inte bara snabbt för dig som ansöker om ett lån utan också för den som ska besluta om du får webblånet beviljat eller inte. Som långivare kan man idag enbart syssla med webblån. Då kan man genast minska på kostnader för traditionella kontor och även skära ner på personalstyrkan. Då en stor del av ansökningsprocessen automatiseras behövs ingen plats där man måste träffa låntagaren öga mot öga, och heller ingen personal som arbetar med att fysiskt behandla ansökningarna.

Webblån är ett blancolån

Webblån är snabblån. Som låntagare kan man fylla i en ansökan direkt på långivarens hemsida. Man anger snabbt sina personuppgifter som efterfrågas och efter ett par klick har man skickat vidare sin digitala ansökan för behandling. Uppgifter som alltid efterfrågas, oavsett om det är ett webblån man ansöker om eller ett traditionellt banklån, är namn, personnummer, postadress, telefonnummer samt bankkontonummer. En del aktörer som arbetar med webblån kanske kräver färre uppgifter och andra fler. Men gemensamt är att de alla är tvungna att utföra en kreditupplysning på samtliga låntagare vid varje ny låneansökan. Detta ska ge kreditgivaren kött på benen för att kunna ta ett bra och rättvist beslut angående beviljandet av webblånet. Webblån är även blancolån. Ett lån som inte kräver någon säkerhet. Det som dock krävs av låntagare är i regel att denne är myndig, folkbokförd i Sverige samt kan uppvisa en form av inkomst som säkerställer en återbetalning av webblånet.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan