Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Låna 1000 kr

Om en liten oförutsedd utgift dyker upp kan det räcka med att låna 1000 kr.

Hos Snabbfinans kan man antingen låna 1000 kr, 2000 kr eller 3000 kr. De generella kriterierna är att du skall vara över 20 år, folkbokförd i Sverige, fri från betalningsanmärkningar samt ha en årsinkomst som överstiger 150000 kronor, även om en personlig bedömning görs för varje fall. Om du som låntagare känner dig osäker på att du uppfyller kriterierna till fullo kan det vara smart att börja med att ansöka om att låna 1000 kr då denna kredit beviljas lättare.

Inom loppet av en timme från ansökningstillfället kommer du ha blivit kontaktad av någon av våra handläggare, antingen via SMS eller att du blir uppringd om det finns något som måste kompletteras. När krediten blivit beviljad finns de på ditt konto samma dag eller efter högst en bankdag, beroende på vilken band du använder dig av.

Vad kostar det att låna 1000 kr?

Beroende på vilken kredit du ansöker om hos Snabbfinans är kostnaderna också olika. Att låna 1000 kr kostar 245 kronor, med en återbetalningsperiod på 30 dagar. Fördelen med en kort återbetalningsperiod är att du slipper dras med skulden under en längre tid, och är istället skuldfri efter endast en månad. Om det trots allt uppstår svårigheter med att återbetala finns det alltid möjlighet att förlänga krediten.

Då betalar man in förlängningskostnad 245 kronor för att förlänga krediten i 30 dagar. Förlängningsalternativet bör dock endast användas om man kommer ha möjlighet att betala nästa månad. Om det finns några övriga frågor kan du också alltid kontakta våra trevliga handläggare via telefon eller epost.


Tillbaka

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan


Exempel (beräknat 2023-07-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontakt­uppgifter finns på hallåkonsument.se