Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Låna 2000 kr

Om pengarna är slut på kontot eller om det behövs ett litet extra tillskott i resekassan kan det vara bra till hands att exempelvis låna 2000 kr.

Snabbfinans erbjuder krediter på 1000, 2000 och 3000 kronor. För de olika krediterna är det olika lånekostnader. Fördelen med dessa former av kredit är att det går snabbt och att det är enkelt. Dessutom behöver du inte låna mer än nödvändigt. Fattas det endast ett par tusen finns det ingen anledning att ta ett större lån, utan det kan istället vara tillräckligt att låna 2000 kr.

Du fyller i en ansökan på vår hemsida, varpå du väntar i högst en timme på besked. Därefter betalas pengarna ut direkt och når ditt konto samma dag eller senast efter en bankdag. Dessutom är kraven på låntagaren lägre än vid andra typer av låneformer. Generella kriterier för att få ta ett lån hos Snabbfinans är att man skall vara 20 år fyllda, folkbokförd i Sverige, fri från betalningsanmärkningar och en årsinkomst på minst 150,000 kronor.

Vad kostar det att låna 2000 kr?

Snabbfinans har olika kostnader beroende på beloppet som utlånas. Att låna 2000 kr kostar 395 kronor i 30 dagar. När krediten beviljas och pengarna betalas ut skickas en faktura via e-post med alla betalningsuppgifter du behöver. Om det uppstår svårigheter att återbetala i tid kan Snabbfinans ge dig möjligheten att förlänga krediten. Till en kostnad av 395 kronor förlänger du krediten i 30 dagar.


Tillbaka

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan


Exempel (beräknat 2023-07-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontakt­uppgifter finns på hallåkonsument.se