Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Låna 3000 kr

Ska du kanske ut och resa och vill utvidga resekassan, eller har slut på kontot på grund av någon oförutsedd utgift? Orsakerna kan vara många, men att låna 3000kr kan vara en hjälp på traven vid många tillfällen.

Ett traditionellt sätt att låna pengar är att boka ett möte på en bank, sedan besöker man banken och tillslut kan man bli beviljad lånet. För att bli beviljad är det ofta höga krav på låntagarens kreditvärdighet, och att denne har en säkerhet i form av en bostad eller liknande.

Hos Snabbfinans kan du snabbt, tryggt och enkelt låna 3000kr utan säkerhet och utan att förlora tid. Det enda du gör är att besöka vår hemsida och fylla i en blankett som inte tar mer än ett par minuter, och pengarna finns på ditt konto inom loppet av en bankdag. Det finns som sagt inga krav på fast egendom, men det finns självfallet några grundläggande krav. Du skall till exempel vara 20 år, fri från betalningsanmärkningar, en årsinkomst på 150 000 samt vara folkbokförd i Sverige.

Vad kostar det att låna 3000kr?

Efter att lånet är taget skickas en faktura ut via epost, och ett bekräftelse-SMS sänds ut till låntagarens mobiltelefon. Därefter har man 30 dagar att återbetala krediten. Att låna 3000kr i 30 dagar kostar 545 kronor i lånekostnad hos Snabbfinans.

Vi skickar även ut påminnelser via epost och SMS under lånetiden. Om det blir problem att betala tillbaka krediten innan utsatt datum har du möjlighet att förlänga 30 dagar till en kostnad av 545 kronor.


Tillbaka

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan


Exempel (beräknat 2023-10-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontakt­uppgifter finns på hallåkonsument.se