Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Micro lån

Snabbfinans erbjuder micro lån på 1000, 2000 och 3000 kronor. Besked ges inom en timme och utbetalning sker direkt efteråt.

Finns det en temporär brist på pengar på kontot som gör det omöjligt att betala hyran eller en annan viktig räkning? Att ta ett micro lån är en snabb, trygg och enkel lösning på detta problem. Snabbfinans riktar sig till dig som behöver en mindre pengasumma snabbt, tryggt och enkelt.

I många fall kan ett banklån vara för tidskrävande för att det skall kunna lösa en situation där pengar behövs inom ett par dagar. Det kan också vara svårt att bli beviljad ett banklån då det ställs höga krav på låntagaren. Dessutom behövs det ofta endast en mindre kredit för att lösa en svårighet, och genom att ta ett micro lån behöver man inte låna mer än vad situationen kräver.

Hur tar jag ett micro lån?

För att ta ett banklån måste du först boka in ett möte. Därefter genomför du mötet och får därefter ett besked. När du tar ett micro lån hos Snabbfinans fyller du endast i en ansökan som inte tar mer än ett par minuter av din tid. Därefter mottar någon av våra handläggare emot ärendet och gör en individuell kreditprövning. Inom högst en timme kommer du få ett definitivt besked eller bli kontaktad via SMS om det finns några uppgifter som behövs kompletteras, varpå pengarna betalas ut och finns på ditt konto max inom en bankdag.

Snabbfinans skickar därefter faktura och övrig kommunikation via mail, och du har 30 dagar att betala tillbaka krediten. Om det finns några frågor under kreditperioden är du alltid välkommen att ringa eller maila till Snabbfinans kundservice där en av våra trevliga handläggare hjälper dig med ditt ärende.


Tillbaka

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan


Exempel (beräknat 2023-10-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontakt­uppgifter finns på hallåkonsument.se