Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Minilån

Minilån har blivit en alltmer efterfrågad kredit. Hos Snabbfinans kan du låna 1000, 2000 eller 3000 kronor.

Det händer ibland att det dyker upp en utgift som man inte hade med i månadens planering. Ett alternativ man nu kan välja är att lösa problemet med ett minilån.

Ett minilån är till för den som snabbt och enkelt behöver en mindre kredit, som man inte planerar att avbetala under en längre period. Pengarna finns på ditt konto högst en bankdag från att ansökan skickats, och har en återbetalningsperiod på 30 dagar. En annan fördel med denna form av kredit är att kreditprövningen är mildare än när man ansöker om större belopp såsom banklån etc.

Hur ansöker jag om ett minilån?

På vår startsida blir du guidad från ruta ett genom vårt ansökningsformulär. Där anger du bland annat kontaktuppgifter och information om din inkomst. När ansökan har skickats iväg tar våra handläggare emot ärendet och gör en individuell kreditprövning.

Allmänna krav för att du skall bli beviljad ett minilån hos Snabbfinans är att du är 20 år fyllda, folkbokförd i Sverige, fri från betalningsanmärkningar samt ha en årsinkomst på 150 000. Med tanke på att varje ärende prövas individuellt finns det naturligtvis utrymme för undantag.

Inom en timme kommer du få ett besked via SMS och om ansökan godkänns betalas krediten ut direkt. Pengarna finns på ditt konto efter högst en bankdag. Om det finns några ytterligare frågor kan du alltid kontakta vår kundservice via telefon på 08-222050 eller via mail till info@snabbfinans.se.


Tillbaka

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan


Exempel (beräknat 2023-07-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontakt­uppgifter finns på hallåkonsument.se