Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Sms lån 1000 kr

Hos Snabbfinans kan du kostnadsfritt ansöka om sms lån 1000 kr direkt via webbplatsen.

Det finns en mängd olika långivare som erbjuder krediter om 500 till 5000 kronor. Ett sms lån 1000 kr hos Snabbfinans kostar 245 kr i 30 dagar, och är i och med det ett av de absolut billigaste alternativen på marknaden. Att ansöka om 1000 kronor är passande om det finns en räkning på ett mindre belopp, exempelvis mobilräkning, som på grund av en oförutsedd utgift inte kan betalas för stunden.

Genom att ta ett sms lån 1000 kr kan man snabbt och enkelt åtgärda det problemet och förhindra en potentiell betalningsanmärkning. Om du är medveten om att det inte endast är en temporär brist på pengar är ett snabblån inte den optimala lösningen.

Vad är fördelen med ett sms lån 1000 kr?

I många situationer kan ett sms lån 1000 kr räcka. Det finns ingen anledning att låna mer än vad som är nödvändigt för ändamålet, då det tillkommer högre avgifter för en större kredit. Dessutom är det lättare att få beviljat en mindre kredit.

Till skillnad från exempelvis ett banklån behöver du ingen säkerhet för att ansöka om 1000 kr, och kraven på din inkomst är lägre av den enkla anledning att det är ett betydligt mindre belopp det rör sig om. En annan viktig fördel är att pengarna finns på ditt konto högst någon bankdag efter ansökningstillfället, och därför är ett sms lån 1000 kr en bra lösning på ett problem som kräver omedelbar åtgärd.


Tillbaka

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan


Exempel (beräknat 2023-10-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontakt­uppgifter finns på hallåkonsument.se