Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Sms lån – 3000 kr

Ansök hos om sms lån på 3000 kr hos Snabbfinans - snabbt, tryggt och enkelt.

Snabbfinans är ett relativt nystartat företag som erbjuder sina kunder krediter upp till 3000 kronor. Vi jobbar ständigt mot att följa konsumentverkets riktlinjer för lån till konsumenter, som går ut på att förhindra lån som kan riskera att försätta konsumenten i en negativ ekonomisk spiral.

Vi gör därför en individuell kreditprövning där vi förutom en vanlig kreditupplysning även jämför aktuella inkomster och utgifter för att fastställa vilken summa som är rimlig att låna ut. Ett sms lån 3000 kr hos Snabbfinans har en lånekostnad 545 kronor för 30 dagar, och det går även att låna 1000 och 2000 kronor.

Att ansöka om sms lån 3000 kr

Om du har beslutat att du vill ta ett sms lån 3000 kr är det en kort och enkel ansökningsprocess. På vår hemsida fyller du i ett kort formulär och skickar sedan ansökan. Därefter tas en kreditupplysning och skickas till en av våra handläggare som tar hand om ditt ärende.

Inom en timme kommer du sedan få ett besked via SMS och krediten betalas ut omgående. För att din kredit skall bli beviljad är inte kraven dig som låntagare inte alls lika höga som för t.ex. ett banklån., men det finns vissa riktlinjer. Du skall bl.a. vara 20 år fyllda, vara fri från betalningsanmärkningar, folkbokförd i Sverige i 3 år och ha en årsinkomst på 150,000 kronor.


Tillbaka

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan


Exempel (beräknat 2023-10-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontakt­uppgifter finns på hallåkonsument.se