Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Sms lån direkt

Ansök om sms lån direkt hos Snabbfinans- allt du behöver göra är att fylla i en ansökan.

Har du hamnat i en situation där du behöver ett snabbt ekonomiskt tillskott på grund av en oförutsedd räkning som du inte kan betala i dagsläget men istället nästa månad? Eller känner du att du vill utvidga semesterbudgeten ett par tusenlappar?

Ett bra alternativ kan då vara att ansöka om sms lån direkt hos Snabbfinans. Denna typ av lån är utformad till en låntagare som snabbt, smidigt och enkelt är i behov av ett mindre pengabelopp med en kort återbetalningsperiod. Ibland är man inte i behov av ett lån större än ett par tusen kronor men istället behöver pengarna samma dag, och då är ett sms-lån ett val värt att överväga.

Hur tar jag ett sms lån direkt

Att ta ett sms lån direkt är mycket enkelt. Till skillnad från större belopp är det inte aktuellt att boka möte och åka till en bank för att få krediten beviljad. På Snabbfinans hemsida finns det ett formulär som du fyller i och som sedan guidar dig genom ansökningen som tar högst ett par minuter att slutföra. Du kan välja att ansöka om 1000, 2000 eller 3000 kronor. När ansökan är ifylld och ivägskickad kommer våra handläggare att motta informationen och ge ett besked så snabbt som möjligt.

När krediten är godkänd betalas den ut direkt och når ditt konto inom någon bankdag, och du får även en bekräftelse via SMS. Fakturan skickas därefter till din uppgivna mail med all betalningsinformation som är nödvändig för återbetalning.


Tillbaka

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan


Exempel (beräknat 2023-04-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontakt­uppgifter finns på hallåkonsument.se