Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Snabba lån

Snabbfinans erbjuder snabba lån på 1000, 2000 och 3000 kronor

Snabbfinans snabba lån finns för dig som har en brådskande anledning till en mindre summa pengar, exempelvis tandläkarkostnader eller en oförutsedd räkning. Du går helt enkelt in på vår hemsida och fyller i ett kort formulär om dina personuppgifter och kontaktuppgifter, samt om inkomst och utgifter.

Du kan ansöka om kredit på 1000, 2000 och 3000 kronor. Till skillnad från andra lån har dessa krediter kortare utbetalningsperiod, vilket lämpar sig väl när man behöver pengar snabbt.

Hur snabbt går det med snabba lån

När du fyllt i din ansökan och skickat iväg den kommer du få ett SMS att din ansökan är registrerad, varpå en kreditupplysning tas på ditt personnummer. Därefter ser våra handläggare över din ansökan och ger dig besked så snabbt som möjligt.

För att kunna ansöka om snabba lån krävs att du är 20 år fyllda, är fri från betalningsanmärkningar, folkbokförd i Sverige samt har en inkomst omkring 150 000 kronor.


Tillbaka

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan


Exempel (beräknat 2023-04-01): Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kr och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kr och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kr inkl. avgifter.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontakt­uppgifter finns på hallåkonsument.se