Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Internet kredit

Vad menas med internet kredit?

Att ansöka om kredit går bra via internet idag och lika med ett lån av pengar, men på en bestämd tid. Använder man sig exempelvis av ett kreditkort har du en viss kreditgräns som ger dig en möjlighet att handla fast att du inte har pengar just för tillfället.

Du är beviljad ett visst kreditbelopp som innebär att kostnaden för kreditköpen dras i framtiden när du återigen har pengar. Genom att handla på kredit måste du alltså betala för de saker du köpt när du inte har haft pengar kanske senast trettio dagar fram i tiden. Kredit online kan således likställas vid ett lån med en kort och förutbestämd löptid. Ansöker man om internet kredit kommer man som kund att kontrolleras för att se om man är kreditvärdig. Långivaren vill försäkra sig om att du som kund har en stabil ekonomi utan betalningsanmärkningar och skulder. För att bli beviljad en hög internet kredit kanske du även måste tjäna en viss summa varje månad som garanterar en ständig återbetalning.

Internet kredit och ränta

Ibland lockar långivarna med något som kallas för räntefri internet kredit. Med detta menar dem att du som ska nyttja krediten inte måste betala något för att få låna pengarna. Prislappen på lånet uteblir. Ingen extra kostnad läggs på ditt internet kredit och du behöver bara betala tillbaka det exakta kreditbeloppet varje månad. Vanligtvis beläggs dock kreditköp med en räntekostnad. Då kommer alla kreditköp som du gör plussas på med en avgift för att du har möjligheten att handla även när du inte har pengar på kontot. Köper du en vara för exempelvis hundra kronor på kredit kan den slutgiltiga kostnaden bli några procent högre. Tar du internet kredit ska du vara noga med att ta med eventuella räntekostnader i dina beräkningar. Att handla på kredit är en lyx och kan vara mycket smidigt men man ska också kunna betala när förfallodatumet för internet krediten inträffar.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan