Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Kredit direkt online

Kredit direkt online

En kredit direkt online är inte bara en typ av kredit utan kan sägas vara ett samlingsnamn rörande alla typer av krediter som man kan ansöka om på internet.

Just för att man ansöker om ett lån eller en så kallad kredit på internet är dessa lån inte förenat med usla villkor och superhöga räntor. Många företag väljer idag att förlägga sina olika erbjudanden om lån och krediter på internet så att de är tillgängliga att söka för konsumenter när som helst, var som helst. Kredit direkt online behöver inte heller enbart vara mindre lån till privatpersoner utan kan vara ordinära hypotekslån där själva ansökningen ska utföras via internet. Kredit direkt online innebär att man slipper att gå till sin bank och istället kan sitta i lugn och ro hemma framför datorn och ta reda på allt man behöver för att sedan fylla i ett enkelt formulär gällande krediten man vill ansöka om.

Inga personliga möten

En kredit direkt online brukar innebära ett lån utan säkerhet. Även om det inte rör sig om ett lån av några få tusenlappar utan ett större belopp så kan man beviljas kredit online ändå, detta då all kommunikation sker precis som vid ett bankmöte men via internet istället. Alla handlingar som långivaren behöver kan man bifoga i sin ansökan och beslutet som tas vid en kredit direkt online är precis lika seriös som vid ett möte i verkliga livet. Behöver man ett bostadslån och inte bara en mindre kredit direkt, är det fullt möjligt att ansöka om ett sådant lån online. Allt sker via internet och inga krav på personliga möten existerar. Smidigt när man snabbt och enkelt vill ansöka om kredit direkt online och slippa den långa anläggningstiden. Vet man med sig att man kanske skulle behöva inleda en förhandling för att bli beviljad lånet är en kredit direkt online inte så passande, då kan det kännas bättre och sluta lyckligare genom ett traditionellt möte låntagare och långivare emellan.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan