Små enkla snabblån - när det behövs

Ny kund? Ansök om ett snabblån på 25000 kr idag!

Ansök om ditt lan

Kredit web

Kredit web, vad är det?

Att ansöka om ett lån eller en kredit på webben kan också benämnas för kredit web. Tacka vare internet och dess otroliga källa till information och ständiga tillgänglighet har många banker och långivare gått över till att erbjuda sina lånetjänster på webben.

Att slippa ha ett fast kontor som låneaktör är extremt kostnadseffektivt, och ett enkelt sätt kunna ge sina kunder all info och kundservice online med samma oslagbara kvalitet. Kredit web är ett webblån eller internetlån och vissa aktörer är som sagt nischade mot just krediter och lån online. En kredit web är en riktigt snabb lånelösning för den som är ute efter minimala handläggningstider och gärna slipper långdragna bankmöten. Att nästan alla banker och låneinstitut har en internettjänst inom företaget som riktar sig till alla kunder där man kan sköta sina konton, sparformer samt lån på egen hand talar för att kredit web är här för att stanna. Enkelheten och självständigheten som internet medför öppnar upp många nya lånemöjligheter.

Kredit web ger ökad konkurrens

Konkurrensen mellan olika långivare ökar i och med lånemöjligheter på webben. Förr var det enbart banken man gick till då man ville ansöka om ett lån, och motståndare till kredit web finns det förstås än idag. Men fler och fler upptäcker fördelarna med kredit web och inser att handläggningstiden av lånet kan kortas ner avsevärt och därmed gynna både låntagaren och långivaren. Kredit web kan vara ett snabblån på riktigt om långivaren beviljar lånet utan säkerhet och endast kräver kort personlig info rörande låntagaren som anges i ett webbaserat formulär. Informationskraven rörande låntagaren är olika omfattande hos respektive långivare. Men så fort ansökan blivit godkänd och låntagaren har beviljats sin kredit web kan han eller hon direkt nyttja krediten. Snabbt och säkert! Vad som oftast gäller för samtliga aktörer som erbjuder kredit web är att man inte kan ta flera krediter hos samma aktör samtidigt. Den första krediten ska helst vara återbetald innan man ansöker om ytterligare en.


Tillbaka

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Exempel: Beräknad med antagandet att kreditlimiten och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan % och Krediträntan, som är rörlig, f.n. %, per år. Med samma antaganden blir antalet återbetalningar 12 och Totalt att betala tillbaks blir kr inkl. avgifter. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala Kreditlimiten. Det här är en högkostnadskredit Se detaljerad återbetalningsplan